Still alive

Wow, hvor skal jeg begynne?

Sist jeg blogget var vell rett etter nyttår! Og GURI tia har gått fort. Det har skjedd så utrolig mye den siste tida, at jeg føler at jeg ikke lever mitt eget liv lenger (på en positiv måte heldigvis).
Her er en oppsummering;

- Jeg og Andrè har kjøpt oss hus!! Alt skjedde så fort, vi så litt på hus, var på visning på søndagen, mandagen kjøpte vi det, og tirsdag uken etterpå fikk vi nøkkelen.
Vi har det kjempefint i det nye huset, og ting begynner å komme skikkelig på plass. Jeg må ærlig si at det føles ut som jeg har bodd her hele livet, og føler meg meget husren:)
Disse bildene er fra di første dagene vi var kommet oss inn;


Gleder meg til å vise dere mer av huset :)!

- Utenom det, så har jeg faktisk fått meg jobb (!!!). I dette øyeblikk er jeg kun ringevikar, men jeg er utrolig fornøyd uansett! utrooolig kjekk plass med mange koselige folk!
Jeg liker yrket mitt mer og mer for hver dag som går. I begynnelsen var jeg litt usikker på om dette var riktig valg, men det tror jeg faktisk at det er!

- Jeg blir 20!!! på torsdag

- Reiser snart til Kreta i to uker! Skal bli deilig med litt sydensol og varm sjø!


- Jeg er EKSTREMT lat for tiden. Når jeg ikke er på jobb, noe som jeg egentlig er hver dag føler jeg, inkludert helgene! haha. Men jeg trener så og si ALDRI lenger, og jeg kjenner at kroppen min skriker etter fysisk aktivitet. Var i sykt god form når jeg var ca 18, men det dabbet gradvis av etter hvert. Føler jeg må begynne i en ende snart, hvis ikke råtner jeg sikkert innvendig! 
Her tror jeg at jeg var på mitt beste, selv om jeg ikke var så sykt trent! Jeg hadde masse energi!! og det er det viktigste

på tide å løfte vekter igjen marianne..


- Jeg er blitt sykt spontan av meg de siste mnd. Jeg liker ikke å planlegge alt for lang tid i forveien, men om jeg har fri en dag, så gjør jeg rett og slett akkurat det som faller meg inn! Om det er å henge med veninner eller vaske, spiller ingen rolle! Jeg merker jeg liker spontanitet.  Tror kansje det kan ha litt med at jeg har flyttet også, vil ikke bli hjemmeværende og sitte foran tvén hele dagen, det klør i fingrene!

- Jeg er sykt glemsom for tiden. Folk må minne meg på ting litt i forveien sånn at jeg kan SKRIVE det ned! Jeg er sikker på at om jeg hadde tatt en tattoo for hver ting jeg skulle huske på, så hadde jeg vært en vandrende grafittivegg!

- Jeg er blitt en sparebørse! Hver en krone jeg finner i huset, sparer jeg på! dyrt med hus folkens..

Tror det kommer til å bli litt blogging fremover, men får først se om kameraet mitt vil samarbeide!
Ha en fin kveld :) 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits