I can do it!

Hei!
Nå er snart dette året omme, noe som betyr at nyttårsforsetter sniker seg sakte men sikkert innpå oss. Jeg skal være ganske direkte i dette innlegget, og si at jeg GLEDER meg til det nye året. Jeg er rett og slett drittlei av junkfood, late dager, slapp i kroppen, ja.. Dere vet helt sikker hva jeg mener. Jeg trenger et boost, som sier at NÅ er det nok. Jeg kjenner at kroppen min roper etter fersk smoothie, fisk og rikelig med vann.

Jeg har tenkt endel i det siste, og jeg synes faktisk synd på kroppen min, som må gå igjennom det. I 2011 og 2012 var jeg utrolig flink til å trene og spise mat som er godt for kroppen. Men det dabbet utrolig mye av. Det var på den tiden jeg var i mitt livs beste form. Jeg følte alltid jeg hadde overskudd, jeg spiste regelmessig, og jeg hadde gode karakterer. Men etterhvert som skolestress og jobbstress inntok, fortalte jeg meg selv mer og mer; "ææh, du har ikke vondt av denne colaen eller pomfritsen idag - du fortjener det". Hvem i allverden fortjener og stappe kroppen i gift?? Jeg tenker ofte, er jeg hypnotisert?

Så ja, nå skal jeg gå inn for målet mitt. Jeg skal gå 30 minutters turer (i og med at det er den beste måten å trene vekk fett), minst 3-4 ganger i uken, om ikke mer. Jeg skal spise minst 4 måltider daglig, og siste måltid skal inntas før klokken er 9 på kvelden.
Dagen skal begynne med karbohydrater, mens det skal på slutten være i familie med lavkarbo.

I august gikk jeg ned 4-5 kg på å bare gjøre disse små forandringene i livet mitt. Jeg må lære meg og være bevisst på mine egne behov. Jeg skal ha denne kroppen resten av livet, og det å "belønne" seg selv med usunn mat er ingen god tanke. Jeg vil føle meg frisk og full av energi!

Så ja, litt av en tale.
Men mitt mål ut i fra dette, er og ta av 10 kg, slik at det blir lettere for meg både på dansetreninger og i hverdagen. Jeg SKAL klare dette denne gangen. Jeg var i god gang i august, og jeg vet at jeg kan klare det igjen.

Også en annen ting som hjalp meg utrolig mye, var appen "Shapeup", som nå har byttet navn til "Lifesum". Her skriver man hvor mye man vil gå ined, og hva som kan være en SUNN måte å gå ned på. Min hemmelighet er egentlig å skrive ned hva en spiser, så detaljert som mulig på denne appen, og holde deg under grensen appen har satt for daglig kaloriinntakk.

Det hadde vært koslig og høre om det er flere som vil, og/eller har gjort dette før.

Ha et godt nyttår alle sammen??

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits