SHOPPING I LONDON

På mandag reiste jeg og Ane til London! Vi begynte å shoppe litt med en gang vi kom frem, men merket med en gang jeg dro kortet for første gang, at jeg ikke har unlimited med penger iallefall, haha. 
Begge var utslitt samme dagen vi kom, så vi sovnet veldig tidligt. Er sikker på jeg drakk 4-5 flasker vann, vet ikke om det var jetlag eller hva det var, men jeg var uttørket av en eller annen grunn!
Dagene gikk somsagt i shopping, starbucks og tråkk.
Jeg er gangsperr i begge bicepsene etter alle handleposene jeg holdt hele dagen! Føles som jeg har gått med 2-3 kg manualer en hel dag.

Og jeg vil foressten annbefale og ta turen til London under juletiden om du ikke har julestemning hjemme! Det var virkelig en fantastisk opplevelse. Julelys over alt, spessielt store bygninger var peppret i lys!
Og selve "London-spiriten" var fantastisk. Jeg tror ikke jeg hadde orket å bo der, men det å reise vekk og oppleve byen var virkelig noe jeg trengte, tross regnet og stappfulle primark butikker!


Dette var vel rett før vi landet! SKUMLE skyer, og forferdelig turbulens i nordsjøen! Er ikke noe fan av å fly lenger!Vi måtte selfølgelig innom KFC!

Neste dag begynte med 2 timer inne på Victoria´s secret! Aldri følt meg så luksuriøs før, fineste butikken jeg har vært på noen gang, for ikke å snakke om STØRSTE!
Og det beste av alt, de solgte ikke bare undertøy, men helt fantastiske dufter (Jeg er parfymo-man x1000), bodylotions, iphone deksel, toalettvesker osv.Tilogmed på flyplassen hadde de en minibutikk
Utrolig koslig tur, som absolutt bør gjentas!
Nå tror jeg at leggetid er rett rundt hjørnet, jeg som liksom hadde fått tilbake døgnrytmen min :( 

Marianne

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits