NÅR MAN VOKSER OPP

Dette er et innlegg jeg har tenkt på å skrive veldig lenge nå, men føler det blir litt "klisjè", ettersom jeg har vært der selv. 
Denne bloggen startet jeg sommeren 2009, klar til å begynne i 10 klasse på ungdomsskolen. Postet egentlig det jeg synes var morsomt selv, eller usedvanlige trutmunn selfies som sikkert ingen andre enn meg selv forsto hvorfor jeg gjorde. Jeg kan skylde det på samme grunn som Miley Cyrus sin tunge, jeg liker ikke å smile på bilder! Men det er ingen unnskyldning føler jeg.
Det er nok mye som ligger å den bloggen her som jeg kansje angrer litt på at jeg la ut nå. Men det er minnene som holder meg igjen fra å slette denne bloggen. Jeg har så sinnsykt mange bilder og morsomme opplevelser som jeg ikke har bilder av andre steder enn her inne på bloggen. Og det at jeg har skrevet selve opplevelsen under bildene, er jo hele greia.
Det var liksom i DET øyeblikket, hvordan jeg følte meg, hva jeg syntes var morsomt, hva jeg syntes var teit osv.

Jeg var såå nerme å slette bloggen idag. Men jeg følte at det ble nesten som å slette en del av livet mitt. Selve bloggen er ikke livet, men alle minnene som hører med! Når man går i 10 klasse, er det første man tenker, at noen skal like meg. At folk synes jeg er kul, tar fine bilder osv. Men den dag i dag bryr jeg meg ikke så mye om det. Jeg liker å skrive om mine opplevelser, hva jeg tenker i "the-moment" so on.
Og ja, jeg ANGRER på mange ting jeg har lagt ut! Det er ikke det at det er så fæle innlegg, jeg har aldri lagt ut utfordrende bilder, men det at jeg gjør meg til på så mange bilder, AMATØR outfits redigeringer, videoer som sikkert hadde skremt aliens vekk osv. Haha, jeg må le litt også. Jeg vil ha meg en jobb en dag! Og det er det som betyr noe for meg akkurat nå. For uansett om jeg sletter innleggene som er lagt ut, så er de likevel på nettet, bildene jeg la ut er ikke lenger mine. For alt jeg vet, sitter det kansje mennesker i kina eller australia og bruker meg i skolebøker liksom, for å definere fjortisser. Man vet aldri! Jeg skal ikke nevne hvilke andre ting som kan bli gjort der ute med bildene vi legger ut, for det tror jeg alle vet!

Jeg laget tilogmed en ny blogg nettop, for å begynne på en ny "start". Men slettet den med en gang etterpå, for jeg klarte ikke å gi slipp på alle minnene mine på denne bloggen.
Er det andre som har slitt med dette?
Bloggen min har eksistert siden juli 2009, og nå trer vi snart inn i 2014. Er det ikke sprøtt hvor fort tiden går?

Dette innlegget ble en del babbling, men jeg føler bare at jeg må forklare meg på en måte? Egentlig helst for den "framtidige-Marianne´n" en gang i 2030 elns.
Jeg har skrevet dagbøker siden jeg gikk på barneskolen, og når bloggen kom, ble det som en slags erstatning for meg. Men jeg lurer alltid på hvorfor jeg var så avhengig av lesere hele tiden!
Nå blir jeg bare flau hvis noen nevner om jeg har blogg. Men bloggen henger så dypt inni hjerterota mi somsagt, at jeg har ikke hjerte til å slette den.

Jeg kommer til å poste flere innlegg fremover, men fra nå vil jeg ikke være like avhengig av å dele mine innlegg, "crave" kommentarer, eller si noe som helst til mine venner og bekjente om at jeg har skrevet nye innlegg. Denne bloggen er for meg, og de som vil følge meg på reisen, er hjertelig velkommen :)Pjuh, dette ble et rotette innlegg! Men jeg tror mange av dere har vært i samme situasjonen. Man opplever en slags "livskrise", der man innser at man må vokse opp, og man tenker at YOLO var kansje ikke så lurt i 2010, og heller ikke nå lenger.
Jeg lever aldri opp til det "ordtaket". Konsekvenser er en ting MANGE burde tenke over. Det er det jeg har tenkt over nå ikveld, og egentlig ganske lenge før det. Jeg tenker heller at det som er gjort, er gjort, og det man kan fikse opp i, fikser man opp i! enkelt og greit. Alle gjør feil, men det heter jo på fint; at man lærer av sine egne feil. 
Så jeg håper dere som fortsatt leser bloggen min tar dette til dere også. Tenk på valgene dere tar, ikke vær FOR spontan. 

For å vise hva jeg mener da, her er et gammelt bilde av meg og Katrine på bloggen, i 2010 kansje! Haha


Og her er ett fra kongressen i fjord, et normalt, helt greit bilde, som vi iallefall ikke gjør oss til på!Kan være jeg hopper litt frem og tilbake i det innlegget her. Men det poppet opp ting jeg måtte få ut hele tiden! 
Jeg håper alle får seg en god natt søvn!

Marianne


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits