Jeg er så lat!

God morgen!
Akkurat nå ligger jeg og drar meg i senga, noe jeg har gjort i bortimot 2 timer nå! Grunnen er vell hva som venter meg når jeg går ut av senga! Yep, det er tid for julevasken! Dvs, støvsuging i alle kriker og kroker (som absolutt trengs), vask av bad og kjøkken, vaske klær, tørke støv, vaske gulv, skifte sengetøy osv osv. Tar på å bli voksen.

Det som er det merkeligste, er å se tilbake her på bloggen, der innleggene bare bestod av selfies og outfit! Haha, man vokser mye i hodet på et par år! Nå er det liksom sånn at jeg heller vil være på jobb noen timer lenger, enn å vaske og holde det rent hjemme! Det er så mye ROT!! :( Jeg må ærlig innrømme at jeg er en lat person på hjemmefronten! Egentlig over alt, men jeg elsker likevel å trene! Noen som kjenner seg igjen?

Hvis jeg får gjennomført vaskinga, blir det julegateåpning senere idag! Det er utrolig koslig, men været er alltid så dårlig.. Idag blåser det noe forferdelig. Heldigvis er det opplett, som jeg HÅPER holder seg utover kvelden!

Så ja, her ligger jeg enda, bare tenker på alt som skal og BØR gjøres, men orker ikke å flytte ræva og gjøre noe med det :(

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits