Snikksnakk

Hei!
Tenkte kansje det var på tide å titte innom etter en lang pause. Ting er egentlig ikke så forandret siden sist.
Jobber enda på mix, og driver og søker rundt etter nye jobber innen utdannelsen min. Jeg har det ikke akkurat travelt, men jeg ønsker meg virkelig en fast jobb med fast inntekt.
Dagene er egentlig ganske kjedelige når jeg har fri, men jeg nyter det selvfølgelig. Men det går mye i det samme. Og rutiner har jeg så og si glemt ut hva er. Legger meg ikke før etter 01:00 hver kveld. Blir liksom aldri trett. Og jeg sover lenge. Kjenner jeg savner litt rutiner i hverdagen, for da går det automatisk. Men jeg har skjerpet meg en god del i det siste heldigvis. 
Jeg klarer å DRA meg opp av senga, selvom øynene mine er klistrer sammen. For hva er meningen med og sove hele dagen?

Jeg føler meg rett og slett litt bortskjemt over meg selv, jeg lar meg selv gjøre hva jeg vil, når jeg vil. Og det vil jeg absolutt slutte med. Så nå i det siste har jeg tvunget meg selv til å ta oppvasken (foreksempel), lage mat selv om jeg egentlig ikke gidder. Sånne småting kan føre til noe større, og jeg HÅPER jeg kan være mer takknemlig for hver dag. For akkurat nå føler jeg dagene er like.
Men det har nok mye med den mørke tida og gjøre også.
Blir mye snikksnakk her, men jeg har faktisk ingenting spennende og si om hverdagen min! haha.

Men fra spøk til revolver da, det jeg mener er at jeg skal sette mer pris på dagene fra nå av, jeg må jobbe med rutiner, være mer sosial, og komme meg mer ut i frisk luft og natur! Jeg våger ikke å telle timene jeg sitter inne på datamaskinen hver dag. Går selvfølgelig på dans et par ganger i uken, men føler ikke det er nok, hvis dere forstår hva jeg mener.


 MEN, idag har jeg hatt en veldig bra og koselig dag. Dagen begynte med samme som før, trøtt i trynet, ingen vilje til å stå opp osv. Men når jeg våknet hadde jeg fått melding av min skjønne veninne Marthe som lurte på om jeg ville ha besøk. Så vi koste oss med dokumentarer, spiste pizza (Grandiosa, et håp om å vinne 1.000.000 kr, ehe...)  og bare hadde litt girlytalk! Kjenner man trenger slik i blant, spessielt med folk man ikke henger så ofte med. 
Senere idag blir det dansing først, så kino! Vi skal se Contagious. Vet ikke helt om jeg bør glede meg.. Skrekkfilm er liksom ikke helt meg! ahah.Håper dere alle har en fin dag, av dere som kansje titter innom her avogtil! haha
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits