Happenings

Helloo!

Mye har skjedd den siste tiden!

- Danseklubben vår har endelig klart å skaffe oss nytt lokale!!
Det ligger midt i byen her, og er på toppen av Libris/hillesland. Vi får bruke nesten hele etasjen, og det har tidligere vært et treningssenter for damer!
Vi får bruke nesten alle rommene, utenom en spinningsal (som vi egentlig ikke trenger), pga di skal ha noen fotokurs der osv.
Men det er en styrkesal (uten apparater vell og merke), en dansesal, toaletter, garderober, har egen "resepsjon" osv. Dette er et lokale vi har kjempet oss til VELDIG lenge. Og vi trengte absolutt noe eget nå.

Ting vi har tenkt å kjøpe til lokalet vårt, og ting vi skal henge opp osv:
- Yogamatter
- Nytt annlegg
- Speiler
- Pynt
- Kansje litt treningsapparater, manualer osv. - håper isåfall på det
- Vi skal henge opp diplomer, fana vår, bilder og minner. - Noe vi ikke har kunnet før, pga vi har vært i forskjellige gymsaler og karatelokaler.

Her er litt bilder fra når det var treningssenteret Gnist!Dette er salen vi kommer til å bruke mest!


Tingene som er på bildet er ikke der lenger nå, så vi må kjøpe ting selv! Men like greit, ny start :D!

Hele gjengen er sykt gira, iallefall vi trenere! Vi er også glad for barna, pga nå har di en fast plass å komme til, i stedenfor der på onsdagen, der på torsdagen so on. 
I tillegg får jo alle trenerne egen nøkkel, og vi kan gå når vi vil!! Det er nok litt mindre sal der osv, men det er alikevel vårt, og vi får gjøre som vi vil, det er det som betyr noe! Dessuten deles vi jo inn i grupper :)


- Har fått vikar/konsulent stilling hos Hydro BHT frem til midten av Oktober!!
Jeg vet ikke om jeg har skrevet så mye om praksisen jeg har hatt der, men jeg har vært der inn og uten siden februar 2012! Utrolig koselig plass, og jeg har lært mye der!
Utrolig stas og få jobbe der en liten stund også :)

- Var på trenerkongress i Oslo i helgen!
Lært mange nye danser, alt fra freestyle til poping&locking, utrolig kult!

Hahah, liker at jeg er den eneste som står med bena paralelt, mens andre står med turnout! 


Danselærern som fikser på meg, hahaha!Uten om det, har det vært kjedelige hverdager egentlig. Jeg jobber på Mix hele tiden, og er bokstaveligtalt utslitt. Det blir mye Mix-mat, men jeg prøver å holde det sånn noenlunde sunt. 
Formiddagene går til å sove ut, og når jeg våkner får jeg slappet av foran pcen eller ei bok i 2-3 timer, før jeg begynner på jobb til 23:00 på kvelden! Er litt lei av å kun jobbe kveld, men så snart som denne uken er over, jobber jeg mye dagtid. Andre går jo på skolen nå, og jeg må ærlig si at jeg IKKE savner skolehverdagene! Det hadde ødelagt meg helt tror jeg, haha. Tror jeg trenger å fokusere på min egen helse en liten stund, bli mindre trøtt og sliten, og heller bygge den opp til å tåle jobbhverdagene! Og ikke bare det, men også å fokusere på leiligheten, vaske litt, holde det ryddig, trene litt når andre er på skolen osv. For jeg jobber kun tirsdag og fredag på Hydro. 

Håper på en sydentur før jul, det hadde vasket sjela mi litt tror jeg! haha. Meeen, sparespare!

Nå er det kun 45 min til jeg skal på jobb igjen. Skulle egentlig ha jobbet fra mandag til søndag i strekk, men jeg byttet vakta mi på fredag for å henge med venner og ha det litt gøy! 

Håper dere som har begynt på skolen begynner å komme dere inn i rutiner igjen :)! 
Ha en flott dag videre


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits