Oppdatering, eksamen osv!

Hei bloggeeen!!!
neida..

Vet ikke hvor mange som henger med her lenger, men jeg slenger inn litt innlegg i blant. Har vært veldig mye stress både på skolen og jobb. Kjenner jeg setter skikkelig stor pris på fridagene mine.
Denne uken er det eksamensuke, og jeg er både gira og nervøs!
Dette handler faktisk om liv eller død (eller kansje utdannelse eller ikke, haha).
 
Torsdag, i 2-3 tiden (er ikke helt sikker på klokkeslett enda), har jeg eksamen. Da får jeg vite om jeg er egnet som helsesekretær ute i arbeidslivet.
Tenk da? hvor sprøtt er ikke det? Jeg får en UTDANNELSE. Jeg har rett til full lønn, søke hvor jeg vil, ta kurser osv. En helsesekretær tjener ikke all verden, dere kjenner jo til helsesektoren...
MEN for meg som er så ung, så er ca 300 000 i året, utrolig mye for meg. Når jeg klarer meg fint på 70 000 ca nå. Har søkt litt rundt på jobber, men er jammen ikke mye ledig!
Ettersom jeg jo har jobb på kiosk fra før av, så trenger jeg ikke å STRESSE med jobb, men vil selvfølgelig komme meg fort ut!
Så jeg tror kansje jeg risikerer en veldig lang sommerferie, kansje litt greit også, til å lade opp til arbeidslivet? haha.

Jeg er utrolig nervøs når det gjelder torsdag, og stemningen i klassen er utrolig merkelig og man merker at folk jobber på spreng. Temperamanget er HØYT, og spenningen er syk!
Jeg orker ikke å skrive et innlegg over hvor mye jeg har lært dette året, for det er absolutt IKKE lite. Jeg tror jeg kommer til å klare meg fint, og jeg er åpen for å lære masse nytt.
Her er tre bilder av 1,2 og 3 klasse på VGS.


Jeg er skikkelig gira, og HÅÅÅPER jeg består eksamen! :)
Dere hører fra meg. 

Nå må jeg øve! Ha en fin dag <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits