Studiedag

Forstår ikke helt hvorfor vi trenger å komme på skolen når lærerne er bortreist! Sitter der og venter på å gå hjem hele dagen, uten en eneste ting å gjøre, pga alt vi har holdt på med er så og si ferdig!
Fikk beskjed om at vi bestemte selv hvor vi ville skrive på oppgaven, og selvfølgelig går jeg hjem da?! Men hadde nok vært mye bedre om de kunne sagt det FØR skoledagen begynte. Tar trossalt 20 min å kjøre til skolen.

MEN, nok om det! Jeg var innom butikken på vei hjem, og hustlet med meg masse digg! Mye lettere å jobbe med oppgaver og fokusere med litt mat i magen!
Skal selvfølgelig ikke gomle i meg alt dette på en gang da,,, hahah


Denne sjokoladen var utrolig god! Den er gluten, melke OG sukkerfri! Laget av kun naturlige stoffer. Man finner den i glutenfri avdelingen på de fleste butikker!

Fruktsalat med kokosstrø, og snack a jacks! Riskakene har ganske lite kalorier og fett, og har greit med karbohydrater. Om en trenger å få opp blodsukkeret, eller restituere etter trening er dette perfekt snacks :)! De er kjempegode, og jeg har de ofte med på trening eller skolen!
Idag skulle jeg egentlig på jobb, men noen ville ha vakta mi, og det synes jeg egentlig passet ganske fint. Har jobbet meg halvt ihjel for tiden, og trenger virkelig litt pusterom!
Tror jeg har jobbet rundt 85 timer i tillegg til skole denne mnd! God lønn iallefall, med tanke på helligdagene også:)

Så hva dagen bringer senere, vet jeg ikke enda, så jeg holder alle dører åpne:)!
God helg:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits