Chili-tilskudd, er det egentlig så bra for fordøyelsen?

Nå i det siste, har chili-tilskudd blitt utrolig populært. Kan godt være det fungerer veldig bra for noen, og ingenting er jo bedre? eller?...
Slik som jeg ser på det, føler jeg at folk kansje misbruker dette produktet. Folk som vil ned i vekt, ungdommer som tror de har valpefett so on. Det folk ikke tenker på, er at dette produktet fungerer nok fabelaktig så lenge en går på det! Fordøyelsen begynner å gå i rekordfart pga chilien, MEN, når en slutter på det, kan fordøyelsen komme i ubalanse, og det vil gjøre at du legger på deg dobbelt så fort som du ellers hadde gjort. Min mening er at slike tilskudd bør fås gjennom mat, og ikke gjennom tabletter, pulver osv. Jo mer naturlig, jo mer balansert kosthold og fordøyelse.

Det jeg tenker, er at om du skal bruke et produkt som dette, så må man nok bruke det hver eneste dag for effekt. Slike produkter er jeg egentlig litt imot. Vekten vil hoppe opp og ned om effekten er så god som de fleste sier, OM man slutter på dem. Det samme ser man jo på folk som gjentatte ganger går på slankekurer, dietter osv. Enten så holder de seg til diett resten av livet, noen får glede av det, andre ikke, mens andre slutter, og legger på seg dobbelt så mye som før. Er egentlig litt trist i grunn, for fordøyelsen er en ting som er utrolig intimt og sårbart. ALT du stapper i munnen din går videre til fordøyelsen, og man kan merke om man skeier ut en ekstra dag. Det gjør iallefall jeg.

Igår feks, hadde typen kjøpt kebabpizza til kveldsmat, hadde bare 2 små stykker, men alikevell, idagmorges, jeg var SKIKKELIG kvalm og uvell. Kroppen min har vent seg til mindre fett og kalorier i det siste, og når en slik bombe blir sluppet på meg, MERKER man det!
Personlig synes jeg følelsen av en sunn og rein kropp er helt fantastisk! Og etter pizzaen igår, følte jeg meg som en skitten kloakk!
For meg betyr fordøyelsen utrolig mye for hvordan dagen min blir, treningen og humøret.

Jeg annbefaler de fleste å ta tilskudd man vet kroppen liker. Omega 3 feks, blåbær/tranebær, d-vitaminer, c-vitaminer osv. Dette er ting som ikke påvirker kroppen så veldig mye mer enn at en får tilført mer næring som kroppen får bruke. Derfor er jeg skeptisk til chiliprodukter og slankemetoder. JEG personlig tror at et sunt kosthold er veien til en sunn og fin kropp. Ikke stress med så mye ekstra folkens :)
Ta vitaminene dine, drikk vann, spis regelmessig, og hold humøret oppe:)! Og selvfølgelig ikke tro på alt du leser på nettet om slankemetoder, mye av det kan være veldig farlig, man kan få skader på organer so on. Samme med dette innlegget selvfølgelig, kan være jeg tar feil, MEN jeg velger å gå den sikreste veien. 
 
(Les: sterkere virkestoffer!) 


Tro på grønnsakene, kjøttet og frukten du spiser heller :)! Jo mer naturlig, jo bedre!


Ha en fin mandag:)!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits