HELG, MAT OG JOBB

Hei, endelig helg, eller hva?

Går nok en stund mellom hver gang jeg blogger jaa.. Har ikke orket å lade kameraet mitt før nå! Har sikkert ikke brukt det på 3 mnd.
Tenkte det var på tide med en prat her inne:)

De siste ukene har jeg vært litt "streng" mot meg selv somsagt, og det har gått veldig fint! Har mistet en del "bodyfat" på magen, iallefall i følge bildene. Ser det ikke så utrolig godt i virkeligheten, men resultater pleier somregel ikke å vise slik med en gang!
Jeg må faktisk si at jeg er veldig stolt over hva jeg klarer å tvinge meg selv til. Bare som jeg sa i forrige innlegg, kutte ned på matinntak, ikke drikke brus med sukker og so on, gjør en veldig stor forskjell i hverdagen, i tillegg til variert mat!

Jeg tror dette kan være en lett og posetiv måte for meg å leve på, til nå har det gått veldig fint, og har nesten ingen "cravings"! 
Utnytter helgen på å spise snop, men spiser ikke så sykt som folk sier en kan gjøre! Er iiikke bra for fordøyelsen. Så jeg stopper når jeg får nok!

Idag hadde jeg høring i blant annet svangerskap og infeksjonssykdommer, i tillegg til stikkskader osv.
Gikk veldig fint, holder meg på samme nivået som alltid, og er fornøyd med en sterk 4'er. Vanskelig stoff, og vanskelige formuleringer.
Når jeg kom hjem i 1 tiden, lagde jeg meg en tjapp egge-rett med litt bønner og polarbrød for å få i meg litt næringsstoffer før trening!
Så gikk turen ned for en herlig styrkeøkt. Hadde veldig lite krefter til overs idag, så merket at alt ble mye tyngre enn hva det pleier. Kan kansje ha noe med at jeg tar det tyngste først av og til..


Posern!

Merker at lårmusklene begynner å ta innpå igjen, og jeg må bare si det, at jeg trener absolutt ikke styrke hver gang jeg trener. Jeg kombinerer freestyle også, som er veeeeldig god trening. Har holdt på med det i 7 år nå, og jeg vil påstå og si at det blir bare kjekkere og kjekkere, vi vokser som en familie hver gang, hjelper hverandre å bli bedre, og pusher oss!!
Jeg elsker å trene andre, det får meg til å ta ekstra i selv, derfor føler jeg at jeg får ganske mye ut av det å være trener også!

Nå ble det mye babbling her! Har bare så mye på hjertet fortiden! Tror nok jeg må begynne å blogge litt oftere, men i mindre innlegg!
Isåfall, ikveld har jeg tenkt å holde meg hjemme med elsklingen min! Bare slappe av, og spise mat!
Akkurat nå har iallefall jeg funnet frem fredagssnacksen min <3


Har verdens ekleste og fetteste hår akkurat nå, skal bli herlig å dusje!

Imorgen skjer det veeeldig mye!
Vi har fått besøk fra verdensmester i disco/freestyle, en mann faktisk! Han er helt siiiinnsyk, og skal ha treningshelg med oss denne helgen!
Spente jenter! 
Så er det videre på jobb i 7 timer FØR jeg går ut og feirer en veninne! Holder meg til vin denne gangen, kroppen min har godt av å hvile fra sprit!

Håper ikke dette ble en munnfull for dere, haha. Blir så ivrig når jeg begynner å taste!
Håper dere har en kjempefin kveld alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits