syyk

Jada, det måtte skje igjen! Tror dette må være det året der jeg blir syk når alle andre blir det. Det begynte først i juletiden, og fortsatte 1 nyttårsdag, flotte greier!
Så nå på lørdag begynte det IGJEN. Og det er liksom samme symptomene hver bidige gang. Dritvondt i halsen, tett i nesa, susete i hodet når jeg reiser meg, hoste og slim, mmm, og vondt i ledd og får vondt når kalde ting støter bort i huden.
Det skjer alltid i ferier, noe som kan ha en sammenheng med at jeg stresser som bare det i ukedagene, og når jeg endelig slapper av, bryter helvete løst, og tilogmed immunforsvaret mitt tar ferie.
Menmen, jeg satser på at det går fortere over denne gangen. Merker jeg er blitt litt bedre heldigvis, men jeg håper det holder. Litt kjipt med fravær dette siste halvåret. Isåfall om jeg skal søke jobb på praksisplassen jeg er i nå. Jeg skulle egentlig vært i praksis idag også, så jeg får sykt dårlig samvittighet for at jeg må holde meg hjemme. Det er jo liksom snakk om min egen framtid her..Denne genseren har et utrooolig godt stoff btw! Varmer utrolig godt, og får sånn "cosy-feeling":)

I hele dag har jeg sittet og sett på extreme makeover home edition! Blir helt overveldet over hvor gode gjengen er mot folk som har hatt det dårlig, 
Denne episoden spesielt, blir så gla på andres vegne!:)Tenker jeg må ta det helt med ro ikveld, spise litt og bare slappe av. Har tilogmed sendt handlelisten til Andrè, våger meg ikke ut! Må bli frisk til imorgen, haha. skal på sånn oppsummeringsteori etter praksis, så jeg må nesten være i form! 

Ha en fin kveld videre!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits