morgenstund

Må virkelig si at jeg liker når morgenen begynner med at solen lyser gjennom gardinene i fjeset mitt. Får en følelse av at verden sier god morgen, haha.
Det er utrolig deilig og frisk luft ute også, så etter å ha hatt vinduene åpne på soverommet et par timer, lukter det natur i hele rommet, i tillegg til at jeg skiftet sengklær igår!
Gleder meg til det begynner å bli sommer ute, og jeg kan henge ut dyner og puter, og la dørene og vinduene stå åpne hele dagen, mens jeg ligger ute på solstolen med en forfrisknede jordbærsmoothie og leser moteblader. Æææ, idyllisk!Ååh, skikkelig sommerfølelse idag! Blir herlig med sol og fint vær! Håper den kommer like tidlig som ifjord!

Nå skal jeg snart på dans og øve litt, før det er jobb ikveld. Trenger absolutt penger nå! Har så alt for mye jeg trenger nå for tiden, og alt for mange ting jeg må betale for! spesielt lappen,bilen og russeutstyret. blææ.Er også husmor idag! vasker klær, og tar oppvasken hele tiden. slitsomt i lengden egentlig, huffSå jeg får vell henge opp de våte klerna, og vaske noen kjørler! Ha en fortsatt fin dag :)

Én kommentar

katrine

12.02.2013 kl.21:55

Flink husmor du marianne :D det nya designet va sykt fint, kass program bruke du for å laga header ;O ??

Skriv en ny kommentar

hits