Ferie!

Når det gjelder meg på bloggfronten i det siste, så kan jeg ikke akkurat klappe meg selv på skulderen og skryte!
Jeg har så lyst til å få tid til ALT jeg vil, men lista mi er desverre lang! Og når jeg endelig får slappet av, så må jeg faktisk det. Det hender at når jeg legger med nedpå sovner i 2-3 timer. Sier kansje litt om hvor sliten jeg er, haha.
Så denne ferien har jeg lengta etter! og HELDIGVIS er det ikke lenge til påskeferien kommer heller. Gleder meg så sykt til å være ferdig med dette skoleåret, og bare begynne å jobbe, og tjene penger selv!
Pungen min begynner å spytte fra seg fluer snart. lol 

Ja, og jeg har fått oppkjøringsdato! Dere får vite om jeg klarte den, når det skjer! hihi
De siste dagene har jeg egentlig bare kost meg med venner og familie. På torsdag var jeg i praksis på Hydro aluminium, som jeg trives veldig godt på! Det er mange som missforstår meg når jeg sier jeg er i praksis der, og utdanner meg som helsesekretær liksom. Men forklaringen er enkel. Det er i bedriftshelsetjenesten, og man jobber mye for forebygging av ulykker på arbeidsplass og driver mye med HMS arbeid. Utrolig interessant igrunn! Tar selvsagt helsesjekker og blodprøver og slik også, men selve HMS temaet i seg selv er egentlig utrolig interessant!


Merker at blodårene mine blir utroooolig synlige når jeg jobber og stresser! haha

God lunsj!


 
På fredag var det siste skoledag før ferien, og derfor tenkte vi at vi skulle kose oss litt ekstra sammen!
så vi kjøpte inn grønnsaker og dip, og hadde en liten "avslutning" i klasserommet. Noen i klassen hadde også bakt muffins osv.
Kjempekoslig!Så var det lørdag da! Denne dagen hadde jeg maaasse planer faktisk!
Jeg og Andrè var med mange av venneparene våre på bowling, spiste kebab og så film etterpå! Utrolig koslig :-) Annbefaler btw "Man on a ledge"!


Søndag! Tid for dansetrening! Fikk i meg noe "tjapp-energi" før jeg fartet avgårde til dans. Har meldt meg på dansekonkurranse i slow, og mååå øve!

Men selv om jeg hadde vært på dans, unnet jeg meg selvfølgelig noe godt på selveste morsdagen OG bollesøndag, med beste familien!

Denne ferien skal jeg finne på masse, slik at jeg ikke sitter igjen med null minner og bare dårlig samvittighet for alt jeg ikke har fått gjort! Skal jobbe litt, trene, forhåpentligvis øvelseskjøre litt, OG dra på konkurranse i bergen! æææ. Ønsk meg lykke til!

Ha en fremdeles fin ferie, dere som har det! Hvis ikke, kos deg på jobben :-) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits