Tur i marka

God ettermiddag folkens!

Idag våknet jeg til et nydelig vær, og det første som slo meg da jeg åpnet gardinene var : "JEG SKAL IALLEFALL GÅ TUR I MARKA IDAG!".
Så da ble det til at jeg tok med hundene opp i marka. Det var utrolig kaldt egentlig, men jeg lånte den ene ulltrøya til Andrè under en hettegenser, og frøs iallefall ikke.
Det var utrolig herlig å friske opp kropp og sinn, og gjøre noe annet enn å øve til eventuelle prøver eller være på jobb.
Har egentlig alltid likt å gå tur, men det blir som oftest alene, ettersom veldig få av vennene mine har tid eller gidder å være med.  
Menmen, alenetid er viktig :)
Haha, flott

Rød og fin i kinnene etter en kald tur! haha


Når jeg kom hjem var jeg skrubbsulten, ettersom jeg ikke spiste frokost før jeg gikk ut (forbrenner mer fett om en går tur før en spiser frokost).
Så jeg mikset opp noe jeg aldri har laget før. Iallefall ikke den blandingen. UTROLIG godt, tror dette blir  min nye livrett!

Det jeg brukte var:
Torskerogn (skjæres i biter på 1 cm ca). Brukte halve boksen, som vil si ca 7-8 stykker. Jeg la to til sides, så jeg brukte 5.
De stekes på pannen til de er brungylne.
Kokte også 2 egg ved siden av.Avokado, skjæres i små biter. Svisjet det et lite minutt på pannen sammen med purreløk, og hadde salt og pepper på.
Avokado er også et godt alternativ istedenfor potet. Det smaker ikke likt, men konsistens er veldig lik. Og det smaker VELDIG godt.Mmmm! Veldig bra for kroppen etter trening og aktivitet. Men også om en er sulten! Definnitivt en av mine livretter fra nå av!
For dere som ikke har smakt torskerogn, så er det veldig lik smak som kaviar, og det er veldig rikt på proteiner og har lite fett. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits