If you still look beautiful

after your workout, you didn't work hard enough! Hahaha, utrolig nok sant, men typisk "fjortiss-quote". 
Det er helt sykt hvor mange som er på treningssenteret nå i begynnelsen av året. Kom der kl 14:00 idag ca, og det var stappfult! Viser at folk har nyttårsforsett iallefall :D!
Husker jeg hadde trening som en forsett ifjord. Det var det som fikk meg til å trene styrke faktisk! Jeg vil egentlig si at forsettet var "completed", men det å holde ut med "7 minute abs", hahahha!
For trening har det vært mye av i 2012, noe jeg er ganske stolt over! Trening for meg er nok ikke det samme som for mange andre. Jeg er utrolig opptatt av en god helse, og det å føle seg rein og frisk innenfra er hovedfokuset mitt. Ser selvfølgelig etter en fin kropp også. Men jeg har lært så mye de 3 årene på helse, som utrolig mange ikke tenker over når det gjelder trening! Og det er noe jeg tar med meg videre i livet, og er utrolig takknemlig for.
warning, sexy photos!

Svett kinnskjegg!

Planken, med yogapute! Utrolig mye hardere, ettersom man ikke bruker styrke i tær, men hele baksiden og fremsiden av kroppen!
I fjord fokuserte jeg mye på hard styrke, og kom godt ut av det. Hard jobbing gir resultater, så lenge man spiser rett også!
Nå skal jeg fokusere litt mer på cardio, lett styrke og spenst. Dans begynner å komme i blodårene mine igjen, og jeg er skikkelig gira på dette nye året med dansing!
Dansing, spessielt freestyle disco som jeg driver med, er helt utrolig god trening! Man trenger sykt med styrke, spenst, fleksibilitet og hurtighet for å kunne utvikle seg.
Vi har mange utrolig flinke jenter, og jeg er så utrolig stolt!

Jeg har sånn halvveis bestemt meg for å begynne å danse slow igjen på konkurranser. Yndlingssjangeren min!

Nå som skolen er begynt igjen, er det hardwork resten av skoleåret! Tenk at jeg har utdannelse etter dette året?? Jeg føler meg så barnslig og liten enda, jeg føler meg ikke egnet til å jobbe, selv om jeg vet hva jeg gjør. I hodet mitt er jeg enda 15 år! Årene går så fort at jeg ikke klarer å følge med lenger! 
Vi har hatt PPD oppgaver gjennom hele dette året her, og har nettop startet på enda en, om hjerte og karlidelser. 
Emnet er egentlig ganske vanskelig, men veldig interessant!


Jeg hater iskaffi, kaffi, og alt som har med kaffi å gjør, jeg ødelegger heller magen med sterke energidrikker. 
Vil helst ha sukkerfri, MEN ingen i nærheten av skolen har det sååå, og jeg må være våken på skolen!

Jobbet sammen med Helena i skranken idag, hahah. 
Var nettop ute å øvelseskjørte også, meget klar for å få lappen egentlig. I hate u teori

Dette ble et langt innlegg! Mye på hjertet, haha.
Ha en fortsatt fin tirsdag! Nå må jeg få litt mat i kroppen, slik at musklene ikke visner helt etter trening! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits