Mitt største forbilde

Mitt største forbilde har jeg delt med dere før. En mann med navnet Shay Carl. Jeg går ikke innpå detaljer igjen, ettersom flere innlegg er å finne på bloggen om nettop denne mannen!
Han gikk fra en mann med dårlig råd, som både hadde jobbet som benkeplate-legger, bussjofør, radiodj og gudene vet, til en utrolig stor mann som lever livet i solfylte LA.
Han jobber for youtube, og har en stor del i firmaet maker studios, som ligger i LA. De lager utrolig bra videoer, og han sammarbeider med blant annet Lisa Nova, KassemG, Brett the intern osv.
Jeg tar det ikke som en selvfølge at dere vet hvem disse er foressten, haha. Men de er komikere som jobber for youtube, og har MANGE subscribers.

Som tidligere nevnt, har han 4 barn og en utrolig flott kone! De videoblogger hverdagen sin hver eneste dag, noe de har gjort i 4 år snart. Jeg har blitt så glad i denne familien, at jeg er blitt helt hekta. Jeg er ikke en som sitter og sutrer over hvor små pupper jeg har i forhold til den og den bloggeren, og hvor mye fine ting hun og hun har. Det er det som er så bra med Shay og familien hans. 
Gjennom videoene hans får man hver dag se hvordan en familie kan ha det sammen. Jeg vil kalle dem for den morsomste og mest perfekte familien i verden! De tar så utrolig godt på hverandre, og har en helt sinnsyk humoristisk sans! Mange vil nok tenke " HVA I ALLE DAGER ER DET DE DRIIIIIVER MED ?? ".

Jeg klarer aldri å komme til poenget mitt, for jeg har så utrolig mye på hjertet om denne familien! Det er helt utrolig hvordan de kan spre så mye kjærlighet, empati, medlidenhet og humor over nettet!
Denne familien har hjulpet mange gjennom utrolig vanskelige depresjoner, som blir nevnt i bøkervis i kommentarfeltene.
Jeg vet liksom ikke hvordan jeg skal forklare dem, de er nesten som en familie for meg. Når jeg har en dårlig dag, er det helt utrolig godt å se på disse gledessprederne!
De viser hva ekte kjærlighet er, og det beste er at Shay selv, er utrolig åpen, noe hovedpoenget med dette innlegget er.

Noe han sier er: "The secrets of life are hidden behind the word "cliché". Som er et utrolig godt ordtak!
Alt du tror du ikke får til, og du synes høres idiotisk ut, er veien til det livet du ser etter. Som også vil si, bak ordet klisjè, ligger lykken.
Til dere med dårlig selvtillit, og ikke vet helt hvor dere står i verden. Tenk over dette. Gjør det som gjør DEG lykkelig, ikke det som gjør andre lykkelig. Hvis du gjør noe du tror får deg i godt humør, men som du egentlig blir sliten av, slutt med det. Kansje det er en annen måte å gjøre det på?

Jeg råder dere, sjekk ut videoene til Shaytards på youtube. Jeg har fått så sinnsykt mye igjen av det! Det finnes håp for alle der ute, selv en lubben radiodj, som utvikles til å bli en verdenskjent mann! Tok av 180 pounds, løpte marathon, intervjuet kjendiser på the AMA's, har den ene datteren på coveret til James blunt osvosv. Jeg kan skrive en bok om alle suksessene hans. Suksessene han har fått gjennom:  "The secrets of life are hidden behind the word "cliché". 


Her forteller han litt hvor mye han setter pris på oss som ser på!


Grunnen til at han kaller familien for "sontard, mommytard osv" er pga de ekte navnene ikke skal komme frem. Haha

Ta dere tid til å se på videoene! De har så utrolig mye å komme med! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits