ROMJUL OG INNKJØP

Hei! Utrolig lenge siden sist nå, men merker tiden løper fra meg! Jeg har hatt en utrolig fin jul, men jeg har vært utrolig syk og dårlig, spessielt lillejulaften og selve julaften. Så både dagen og kvelden ble jeg "benkliggende" med de største klerna jeg hadde. Heldigvis hadde mamma og de noen veldig sterke paracetamol antibiotikum tabletter fra spania, så de begynte å fungere etterhvert. Så jeg klarte iallefall å sitte å åpne gavene, hehe. 

Igår var jeg på shopping med Helena, der jeg fikk brukt litt av gavekortene og pengene jeg fikk til jul! Nå som det er romjulssalg, og butikkene nermest kaster klærne etter deg med 50% her og der, så får du utrooooolig mye for pengene! Jeg betalte vell under en 1000lapp selv igår, og resten var gavekort. Man finner jo ikke akkurat det fineste i butikkene nå, siden det er romjulssalg, og bare rester ligger igjen, men jeg fant nå et par ting jeg trenger :) Jeg fikk så masse fint til jul også, så jeg mangler ingenting!

Fra BikbokFra GinaFra Bikbok

H&M, jeg sliter disse buksene ut, som om det var sokker!

Gina

H&M, 30 kr pr truse, hahah


Satser på at blogginga blir bedre etterhvert. Men jeg bryr meg ikke så mye i grunn om hvor mange lesere og kommentarer jeg har. Bloggen har jeg mest for meg selv, for å se tilbake på livet mitt :)
Men setter selvfølgelig pris på dere som leser innleggene mine og kommenterer tilbake også^^!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits