Wednesday afternoon

God onsdags ettermiddag!
Nå er uka fra helvette begynt! Kjenner jeg blir varm i hodet av å bare skrive om det. Vi har en megasvær oppgave på skolen, som vi bruker hele uken på. Men den er så stor at jeg må sitte i helgen også, i tillegg til dansekonkurranse forberedelser, konkurranse OG jobb. Og så kommer stakkars Andrè da. Meeen men, overlever vell. Han har kjøpt seg nytt COD spill så han klarer seg. haha. 
Uten om det så har jeg dans OG styrketrening nesten hver dag, så her må det prioriteres! Jeg fikk jobba en god del på skolen idag, så tenkte jeg å gå på trening øøgonblink, så skal jeg sitte med oppgaven i hele kveld (untatt den ene halvtimen der jeg og Andrè skal ta sol, haha). Når jeg tenker meg om, så må jeg vell lage middag inni mellom her også. pjuuh

Så ja, en hektisk uke! -
MEN, det som er så greit, er at jeg har helg nå, pga vi fikk studiedag imorgen, og det gjor susen på humøret iallefall! Kansje jeg får sovet ut og ladet tilbake motivasjonen!?
På fredag har vi planleggingsdag, og den går til koslig lunsj på MM med bursdagsjenta Katrine, og Helen :-) Er så utrolig kjekt når de andre vennene mine også begynner å bli 18, haha.  

Anyways, nå får jeg kapre styrkesalen, og pumpe litt bryst og triceps! får ikke håpe jeg kommer krypende hjem, for da blir de ikke noe jobbing med oppgaver..
Ha en ellers fin dag :-D! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits