kleint

Første uke med samme gamle harde treningsprogrammet er over! Som kansje noen av dere har fått med dere, så har jeg begynt med styrke igjen, ikke egenvekts styrke, men skikkelig hardbarka greier! haha. Har drevet med kroppsvekt styrke helt siden påsken, så det kan jo være greit å prøve det samme gamle igjen, når jeg vet at det er det som fungerer :)
Idag har jeg trent beina, noe jeg tror har gått litt for hardt for seg! For når jeg skulle jogge opp for å hente noe, så var det rett før knerna kollapset. Det var SYKT vondt! Da mener jeg ikke i musklene, men i ledda. Har en del revmatisme i familien, så vet aldri.


Er bare på trening for å ta bilder av meg selv <3<3<3

for ikke å glemme apparatene jeg trener med! haha.

Neida. Ville bare frem til at jeg trente bryst og triceps igår. døde.innvendig.og.utvendig. #tungt hæsjtæg
MEN, resultatene stiger faktisk på! Og jeg liker virkelig når jeg kan se at jobben lønner seg. For jeg har trossalt trent med vekter innimellom, selvom jeg ikke har fulgt treningsplanen hver uke.

kjenner jeg blir helt klein inni meg når jeg legger ut slike bilder. hahhaha. Men jeg skal bare demonstrere, og vise hva jeg driver med. haha uuuusj. 

 

Utenom det, så har det vært utrolig hardt på skolen i det siste, jeg går snart amoookk! Flere og flere slutter. så jeg lurer på hvor mange som er igjen i klassen til slutt. Jeg skal iallefall ikke gi meg. uansett hvor mye jeg sliter, for det er trossalt skikkelig interessant! Jeg er blitt kjempeflink på både blodprøver og andre prosedyrer, gogo!! men jeg sovner veldig ofte da. Så jeg må nesten drikke sukkerfri redbull HVER dag. ;/hahaha, froskeperspektiv yooo


Nei dette ble mye babbel. Får ta meg en varm dusj og ha litt sosialtid med kjæresten! :-)
Ha en fiiinfin helg!:*

7 kommentarer

saragacanica

09.11.2012 kl.22:50

du e bare så utrolig flinke !!!

KINE

09.11.2012 kl.23:06

så flink du er :D du bør være stolt!

Christina Lehto

10.11.2012 kl.14:03

Så flink du er!

Andrea

12.11.2012 kl.09:07

Kem e d som har slutta i klassen ? :o blei forveten eg nå!

Marianne

12.11.2012 kl.11:14

Andrea: Det e Iveta :p

Andrea

12.11.2012 kl.13:15

Ahh, offda :( me burde samla klassen fra i fjor i ein ferie, hadde vore så gøy!

Marianne

12.11.2012 kl.19:13

Andrea: Jaaa, de hadde så :D! savne den gjengen me vaaa

Skriv en ny kommentar

hits