mandagskveld

God mandags kveld!
Da var en ny uke begynt, utrolig nok bare denne uken igjen før det er høstferie. Skal bli fantastisk. Jeg reiser somsagt med dansegjengen til Mallorca, så det blir nok digg!
Vi reiser mandag 08 oktober, og kommer hjem den 15 oktober. Hahaha, jeg har en søt kjæreste som tror han får mareritt når han må sove alene en hel uke nedi leiligheten. Men det går nok fint! hahah.
Idag har jeg både støvsugd, vaska klær, og lagt sammen klær. Skikkelig husmor blitt! Og jeg digger det. Jeg har utrolig nok veldig mye overskudd!
Vi har også fått inn litt nye ting den siste tiden. Blant annet denne utroooolig fine skjenken! Her skal jeg pynte til jeg stuuuper!

Vi fikk den utrolig nok gratis av en kompiss av pappa! Tuuusentakk! I tillegg til denne, fikk vi også et stilig glassbord, som passer perfekt inn i stua!Mamma var så snill at hun kjøpte ny vedkorg til oss også! Så nå slipper veden å støve til under ovnen!

Hyllene skal også henges opp når vi får tid!


På rommet har vi også fått opp hyllene, og pynten som står på den øverste, fikk jeg som innflyttningspresang fra min kjære venninne Aileen! 


I tillegg fikk jeg dette nydelige smykkeskrinet!


Lett men fin pynt i vinduet på kjøkkenet!


"utsikten" fra soverommet vårt!Har sittet foran tv'en i hele dag! men det syntes jeg at jeg har fortjent, etter 2 syyyke egentreningstimer på skolen idag!

Snart går turen bort til brun og blid med kjæresten! haha
Ha en fortsatt fin mandag!

2 kommentarer

saragacanica

01.10.2012 kl.19:48

herreguuud så fint, eg blir så gira når eg ser sånt !! stå på :D

annelisabetha

01.10.2012 kl.20:34

Så fint! Haha det såg eg å Martine og på tidligare :D Sheldon<3

Skriv en ny kommentar

hits