KLESVASK

Tusentakk for alle gratulasjoner! Vi er virkelig fornøyd med den lille hula vår, og det blir bare bedre og bedre! 
Mangler fremdeles mye, men vi skal ønske oss en del til jul osv.
Idag har jeg faktisk tatt min første klesvask nede i leiligheten, har selvfølgelig vasket klær oppe før. Men det er så deeeilig å kjenne klesvask lukten over hele stuen etterpå!

bak dette klesstativet, har vi nå fått en STOR skjenk, som er nesten lik tvbenken, men jeg har ikke fått tatt bilde av selve skjenken!
Her er iallefall tv-benken!

Så har vi fått nytt salongbord også! Ikke at det var noe galt med det forje på bildet, men det var ikke helt de rette fargene, så når vi fikk en sjanse, og tilogmed GRATIS bord! Tar vi gjerne imot. Det er et glassbord med et ekstra svart bord under! Viser dere imorgen elns. 

Fra en ting til noe annet, så har vi også sett på seng idag! Som vi forhåpentligvis får imorgen av familien til Andrè! jeg lover dere, den er SINNSYKT fin! 
Jeg har også fått gjort litt lekser og laget middag! Idag ble det grove baguetter med kyllingkjøttdeig, ketchup u/sukker, ost og krydder på toppen! Yummii.
Vi var innom jysk idag også, og fikk kjøpt litt diverse når vi prøvde senga! En ekstra hylle som skal bli hengt opp over sengen med litt diverse sølvpynt og nytt sengesett.fjååårtis!

Nå er det natta her i huset iallefall! Ha en fin uke:D

2 kommentarer

Kamilla

24.09.2012 kl.22:07

natta :)

saragacanica

24.09.2012 kl.22:09

namnam, gi meg dei baguettene!!

flinke du e<3

Skriv en ny kommentar

hits