leilighet

Heisann!

Noe jeg ikke har fortalt dere, er at jeg og kjæresten min skal flytte ned i kjellerleiligheten vår! Vi har vært sammen i 4 år neste måned, begge er over 18, og leiligheten står ledig, så hvorfor ikke? 
Vi har lenge tenkt på det, om jeg skal flytte inn hos han, og omvent, men det har liksom ikke blitt noe av det før nå! Igår ryddet vi ut VELDIG mye av det vi ikke trenger, og vi har kastet sikkert 6 bossekker.
Jeg har mine utrolig flinke foreldre til å hjelpe oss, noe jeg er evig takknemlig for! Til å begynne med skal vi bare komme oss ned, så tar vi interiør osv om et par uker, for da skal vi til IKEA. Vet akkurat hvordan jeg vil ha det, og jeg er SÅ spent! Andrè er derimot bare gla for at han slipper å betale for interiøret, haha. Jeg forklarer litt nærmere når vi har fått avklart en del! Men en ting, er at jeg GLEDER meg ihjel, og jeg er skikkelig gira nå, nå som jeg har vasket hele kjøkkenet osv!

Vet ikke om jeg har så mange bilder av leiligheten, men både jeg og brødrene mine har brukt den i over 5 år, men vi har delt på den, og det har ikke vært senger der nede før nå i ettertid.
Leiligheten har 3 soverom (1 blir brukt som kontor, et blir brukt som soverom, og et blir brukt som oppbevaringsbod), en stor stue, ett bad, gang og kjøkken.

Har en del bilder fra når jeg og venninnene mine har brukt den da! kan likegodt dele dem :)
Helena 200916 årsdagen min!


_
Alle møbler som er på bildene her er selvfølgelig kastet, og vi skal få masse nytt!

Hahhaa, så småå!


Dette var også i 2009, etter dette har vi både fått komfyr og kjøleskap + stoler til bordet!

Hahaha, herregud så fine, dette er på badet, med utgang til vaskerom!

HAHAHA, eneste måten å vise dere rundt på, er med meg i bakgrunnen. Disse stolene og vetrineskapet er også kastet, + vi skal få nye lys på vegger og nytt interiør. 


Haha, dette var i de litt "nyere" tidene. Sander hadde med seg ny benk når han var her nede, men den skal vi ikke bruke nå, ettersom Andrè har både 3 seter, og 2 seter. 


Sist helg, hadde jeg somsagt Aileen på overnatting! Vi brukte soverommet, men hadde kun madrasser å ligge på, men det er iallefall her senga skal så, med to nattbord. så skal vi også henge opp hyller hvor jeg skal ha bokstaver og annet interiør på! Gleder meg!


Men  en ting som er ferdig, er kjøkkenbordet! Vi hadde noe pynt til overs, som passet veldig godt til gardinene på kjøkkenet! Oppdaterer videre når vi har gjort mer :D!

4 kommentarer

saragacanica

20.09.2012 kl.16:11

åherregud så kjekt,misunne deg sååå mye !

Ane

20.09.2012 kl.16:31

så kjekt! :D Blir sikkert kjekt å bo samen me typen :D

Marianne

20.09.2012 kl.16:49

saragacanica: Jaaa, gleeede meg :D!

Marianne

20.09.2012 kl.16:49

Ane: Jaa, tror eg o de blir :D!

Skriv en ny kommentar

hits