HELGEKOS

Heisann og god kveld!

Jeg er igrunn egentlig veldig glad i sløve søndager, ettersom jeg somregel pleier å jobbe da. Så jeg kjenner at en frihelg fra jobb har gjort sitt, for både humøret og for kroppens skyld. Jeg har hatt nok overskudd til å ha vært på dansetrening idag tilogmed!

Kan jo oppsummere helgen min litt;
Fredag: Sluttet på skolen i 11 tiden, ettersom jeg allerede hadde levert en PPD oppgave tidligere i uken. Når jeg kom hjem, satt jeg meg ned med en fantastisk smoothie (legger ut oppskrift en annen dag), og koste meg med hunden et par timer. Pappa og den andre hunden vår er på jakt, så den lille trenger ekstra oppmerksomhet denne uka! haha. Så ja, jeg satt vell støpt i youtube i ørten timer før jeg gikk opp til treneren min for å planlegge mallorca turen i høstferien! Resten av kvelden tilbringte jeg på bowling med kjekke folk, og sov deretter hos Andrè.

 


Lørdag: Vi voknet i 12 tiden ca, og bestilte oss pizzabakeren (woopsie). Koslig anyways. Når jeg kom hjem ble det litt øvelseskjøring med morfaren min! Var så tøff at jeg prøvde meg på den tynne og kronglete austeveien via skudenes. Begynner med kjøretimer denne uka, så det blir spennende å se om lappen er i boks før jul! woop. Senere på kvelden fikk jeg besøk av min bedre halvdel, Aileen! Vi fikk invitasjon av tanten min, om vi ville komme å spise vafler, og det var jo kjeeempekoslig! Etter en god latter og mye vafler, tok vi turen ned på jobb og lånte noen filmer. Så ble vi sittende i kjellerstuen og se på " My week with Marilyn Monroe" Utrolig søt film. Fikk mer innblikk i hvordan Marilyn hadde det. Så stelte jeg til en koslig romantic bed, hahahha.
 


haha tnåå, romantic Marianne.

Søndag: Idag morges, våknet vi i 11 tiden, og lagde en god og mettende frokost som besto av grove polarbrød med kokt egg, og kiwi! Når klokken nermet seg 13:00, syklet jeg og Aileen kjørte scooteren ned til trening, der vi lærte hverandre nye danser, og hadde en usedvanlig hard økt som varte i ca 2 timer. Så var det deeeeilig fårikål til middag, der besteforeldrene mine også var på besøk! Etter det, fikk jeg teste den nye bilen deres, som var nærmest en dans på roser å kjøre! Toyota is the thing! Og jeg er HELDIG som har fått "arvet" den gamle bilen deres, for da vet jeg at den er tatt godt vare på! 
Senere på kvelden kom Katrine til meg, og jeg lagde den fantastiske smoothien min igjen! haha. Herlig med litt kvalitetstid i dette høstværet! 

Den siste timen har jeg egentlig bare slappet skikkelig godt av, har tent lys, koblet av, og bare hørt på vinden og regnet! Må virkelig si at fred og ro får sjelen til å slappe av, og bygge seg opp igjen!
Ha en goood natt, og fin uke!2 kommentarer

saragacanica

16.09.2012 kl.23:25

hørres ut så du har hatt ei kjekke helg frøken!

Marianne

16.09.2012 kl.23:28

saragacanica: Jaaaa, heerligt!

Skriv en ny kommentar

hits