7.sans

Dette har vært en rimelig slitsom og irriterende dag. Alt fra fratatte bøker på skolen, til hard trening på dans! Men jeg kjenner alikevell at humøret er på topp. 
Og grunnen til det, tror jeg egentlig må være pga jeg har orden på livet mitt. Jeg har kjøpt en 7.sans bok, som er mer som en dagbok/skoledagbok der jeg skriver ned planer fremover, ukeplaner, huskelapper, tegner osv. Den har tilogmed kart! Det å ha orden på hva en skal huske, får deg til å føle deg mer sammensatt. Man slipper feks å tenke "skal jeg noe den helgen?" - om noen spør om å bytte jobbvakt.  
Man kan feks skrive hva man har spist, for å se om man trenger mer eller mindre mengder. Jaaa, det er mye du får styr på med en sånn liten bok kan jeg si dere.
Jeg er faktisk aldri deppa lenger over småting, ikke pga boken, men pga jeg har orden på ting.
Annbefaler dette for dere som sliter med å holde avtaler, eller rett og slett glemmer ut viktige ting!Jeg elsker somsagt sløve kvelder hvor jeg bare kan slappe av. Idag har jeg faktisk øvd på en test vi har imorgen, om venøs blodprøvetaking. 
Tror det skal gå veldig fint. Har også hatt en god kveldsmat, grovt polarbrød med kyllingsalat, og et glass eplejuice! yum

OGSÅÅÅÅ har jeg lært enda et nytt "triks" på dans idag. Hjelper å trene styrke en periode jenter!!


Nei nå får det være natta for meg iallefall. Imorgen er det endelig helg, og det trengs!
God natt ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits